Personvernerklæring

Personvernerklæring

Ditt personvern er av stor betydning for NFMG og vi er forpliktet til å sikre integriteten, tilgjengeligheten og konfidensialiteten til personopplysninger. All behandling av personopplysninger i NFMG overholder gjeldende personvernregelverk, inkludert GDPR og personopplysningsloven.

 

Behandlingsansvarlig

NFMG er ansvarlig for formålet med behandlingen av personopplysninger og valg av midler for våre datterselskaper. Vi anses som behandlingsansvarlig for personopplysningene behandlet i NFMG-konsernet.

Vår behandling av personopplysninger

NFMG behandler personopplysninger for følgende hovedformål:

 

Sosiale medier og markedsføring

Vi bruker Facebook, Instagram og LinkedIn for markedsføring. Vi baserer oss på frivillig deltakelse i grupper for å motta informasjon.

 

Lagring og deling av personopplysninger

Varigheten for lagring av personopplysninger varierer i henhold til behandlingsaktivitetene.

 

Informasjonssikkerhet og databehandlere

Vi implementerer sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger og inngår databehandleravtaler med aktører som behandler data på våre vegne.

Lagringssted for personopplysninger

Personopplysninger lagres på servere i Norge og Europa i samsvar med personvernregler.

Bruk av informasjonskapsler ("Cookies")

Informasjonskapsler brukes for å optimalisere brukeropplevelsen på vårt nettsted. Les mer om våre informasjonskapsler på nfmg.no

 

Rettigheter

Du har rett til innsyn, korrigering, sletting og begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. Kontaktinfo for henvendelser angående personopplysninger: post@nfmg.no eller per post til Nordic FM Group AS, Drammensveien 72, 0271 Oslo.